SatinSheet (glijlaken)

SatinSheet (glijlaken)
SatinSheet is een glijlaken dat permanent in bed kan blijven liggen.
Het vergemakkelijkt het draaien en positioneren in bed en kan zowel zelfstandig als geassisteerd worden gebruikt.
Door het elastiek op de hoeken is het bed zeer eenvoudig en snel op te maken. De remstroken aan de zijkanten zorgen voor de veiligheid (glijdend oppervlak 65 x 200 cm).

Het SatinSheet 2D glijlaken heeft in het midden van het laken een gebied met lage wrijvings-coƫfficient, waardoor zijwaarts verplaatsen en rollen in bed eenvoudig worden. De randen van het laken hebben een brede strook van katoen en polyester die beweging afremmen, zodat de gebruiker veilig op de rand van het bed kan zitten zonder daar af te glijden.

Artikelnummer: SatinSheet-01

    • Makkelijker omdraaien in bed
    • Gebruikersgewicht: 200 kg
    • Wasbaar in de wasmachine

Productspecificaties

Glijvlak 65 x 200 cm
Materiaal Stof: 60% katoen/40% polyester. Satin: Polyester.
Breedte 85 cm
Lengte 200 cm
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

SatinSheet is een glijlaken dat permanent in bed kan blijven liggen. Het vergemakkelijkt het draaien en positioneren in bed en kan zowel zelfstandig als geassisteerd worden gebruikt. Door het elastiek op de hoeken is het bed zeer eenvoudig en snel op te maken. De remstroken aan de zijkanten zorgen voor de veiligheid (glijdend oppervlak 65 x 200 cm). Het SatinSheet 2D glijlaken heeft in het midden van het laken een gebied met lage wrijvings-coƫfficient, waardoor zijwaarts verplaatsen en rollen in bed eenvoudig worden. De randen van het laken hebben een brede strook van katoen en polyester die beweging afremmen, zodat de gebruiker veilig op de rand van het bed kan zitten zonder daar af te glijden.