Immedia 4WayGlide LPL

Immedia 4WayGlide LPL
Immedia 4WayGlide LPL is een compleet in-bed systeem voor het draaien en positioneren van zwaarlijvige patienten en gebruikers met gereduceerde mobiliteit, pijn of drukplekken.

Artikelnummer: Immedia 4WayGlide LPL-01

    • compleet in-bed systeem voor het draaien en positioneren

Productspecificaties

Materiaal Top;Polyester / katoen of polyurethaan, Maxi binnen; Polyester, net versterking, Onderkant; Nylon, behandeld voor anti-statisch
Maximum til gewicht 200 kg
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

Immedia 4WayGlide LPL is een compleet in-bed systeem voor het draaien en positioneren van zwaarlijvige patienten en gebruikers met gereduceerde mobiliteit, pijn of drukplekken. 4WayGlide LPL bestaat uit twee delen; een Glide Mattress en een Nylon glijlaken met blokkeermechanisme voor gecontroleerde verplaatsingen.De oppervlakken van het 4WayGlide matras en het nylon laken hebben onderling een ultra-lage wrijvingscoƫfficient, voor verplaatsingen in alle richtingen. Handmatig of met behulp van een tillift kan de gebruiker hiermee eenvoudig verplaatst of gedraaid worden.De NonSlip blokkeerzones op het 4WayGlide glijlaken bieden extra controle bij verplaatsingen en kunnen worden bedekt al naar gelang wel of geen beweging gewenst is.Het nylon glijlaken wordt met elastische lussen aan het matras bevestigd zodat deze niet kan opstropen.