XXL Verrijdbare douche/toiletstoel

De verrijdbare douche stoel is eenvoudig in gebruik en dankzij de robuuste constructie zeer veilig. De douche stoel kan zelfstandig gebruikt worden.
Dankzij de 5 cm hoge zitting voorzien van zacht schuim en de 7cm vrije ruimte bij de armsteunen is er genoeg ruimte voor de gebruiker om comfortabel te zitten.

Artikelnummer: XXL Verrijdbare douche/toiletstoel-01

    • Wegklapbare beensteunen in breedte verstelbaar
    • Wegklapbare armleuningen
    • De ruimte tussen de rugleuning en de zitting heeft een opening van 32cm wat mogelijkheid biedt een tilband aan te leggen.
    • Kan boven bestaande toiletten worden gereden

Productspecificaties

Hoogte 100cm vanaf de vloer tot duwhandel
Zithoogte 55cm
Zitbreedte 61 of 71cm
Breedte totaal 73 of 83cm
Gewicht 7 of 7,7kg
Max gebruikersgewicht 325kg
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

De verrijdbare douche stoel is eenvoudig in gebruik en dankzij de robuuste constructie zeer veilig. De douche stoel kan zelfstandig gebruikt worden. Dankzij de 5 cm hoge zitting voorzien van zacht schuim en de 7cm vrije ruimte bij de armsteunen is er genoeg ruimte voor de gebruiker om comfortabel te zitten. De voetsteunen zijn zeer sterk waardoor deze 100 kg per voetsteun kunnen dragen. De voetsteunen zijn ook in breedte verstelbaar en kunnen opzij geschoven worden. Hierdoor is de toegang voor intieme hygiƫne mogelijk en kunnen mensen met vet-weefsel aan de binnenkant van de benen toch met de benen gespreid zitten (tot 110 cm). Ook de voetsteunen zijn bedekt met zacht schuim. XXL Rehab heeft armsteunen ontworpen met een lengte van 64 cm en laat deze uitsteken tot 7cm voor het zitvlak, dit stelt de gebruiker in staat zelf te gaan zitten en staan. De ruimte tussen de rugleuning en de zitting kan versteld worden met 32cm. Dit geeft ruimte en zorgt voor een beter bereik van de gebruiker.