Apex Procare Bariatric

Het Pro-Care Bariatric matras bestaat uit rechthoekige cellen (25,4 cm). De bovenste cellen verspreiden druk, terwijl de lagere cellen zorgen voor stabiliteit en ondersteuning.
Pro-Care Bariatric is een sterk dynamisch matrasvervangend anti-decubitus systeem voor gebruikers met een gemiddeld tot hoog risico op decubitus. Het systeem biedt meerdere therapieën in één.

Artikelnummer: Apex Procare Bariatric -01

    • Het systeem is voorzien van een digitale pomp met automatische gewichtsinstelling
    • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Snelle aansluiting met plug voor transportmodus

Productspecificaties

Afmeting 200x107x25,4 cm of 200x122x25,4 cm
Materiaal Matras Nylon/TPU
Gewicht 11,6 kg of 12,1 kg
Materiaal hoes Silver+ 2-richting stretchhoes
Max gebruikersgewicht 450 kg
Afmeting Pompunit 29,1 x 20 x 11,7 cm
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

Het Pro-Care Bariatric matras bestaat uit rechthoekige cellen (25,4 cm). De bovenste cellen verspreiden druk, terwijl de lagere cellen zorgen voor stabiliteit en ondersteuning. Pro-Care Bariatric is een sterk dynamisch matrasvervangend anti-decubitus systeem voor gebruikers met een gemiddeld tot hoog risico op decubitus. Het systeem biedt meerdere therapieën in één. De 20 Nylon/TPU luchtcellen hebben in dynamische modus een cyclustijd van 10,15, 20 en 25 minuten waarbij de cellen in een AB verdeling alternerend op druk zijn voor een optimale drukverdeling. Wanneer gekozen wordt voor statische modus zal het systeem zich aanpassen naar een vlakke onderlaag.