Concept2 SkiErg

De Concept2 SkiErg maakt het Nordic skiën beschikbaar voor iedereen. Nordic skiën maakt je sterker en vergroot je uithoudingsvermogen en het traint je hele lichaam. De SkiErg kan gebruikt worden voor de dubbelstok-techniek en de klassieke ski-techniek (afwisselend je armen bewegen).

De SkiErg gebruikt dezelfde vliegwielweerstand en elektronische monitorsystemen als onze roeimachine. De SkiErg is niet alleen duurzaam en goed gebouwd, hij is ook nog eens mooi. Hij heeft een geavanceerde monitor waarmee je direct de exacte data van je inspanningen kunt bekijken.

Of je nou een vooraanstaande langlaufer bent die zijn afzetkracht wil verbeteren, een weekendhobbyist die in vorm wil komen voor het skiseizoen, of gewoon iemand die een geweldige training zoekt, de SkiErg helpt je om je doelen te bereiken.

Artikelnummer: Concept2 SkiErg-01

    • Performance monitor
    • duurzame makkelijk te onderhouden constructie
    • Zeer sterke koorden
    • Ergonomische hendels zonder riempjes

Productspecificaties

Gewicht 20,9 kg
Vliegwiel ja
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

De Concept2 SkiErg maakt het Nordic skiën beschikbaar voor iedereen. Nordic skiën maakt je sterker en vergroot je uithoudingsvermogen en het traint je hele lichaam. De SkiErg kan gebruikt worden voor de dubbelstok-techniek en de klassieke ski-techniek (afwisselend je armen bewegen). De SkiErg gebruikt dezelfde vliegwielweerstand en elektronische monitorsystemen als onze roeimachine. De SkiErg is niet alleen duurzaam en goed gebouwd, hij is ook nog eens mooi. Hij heeft een geavanceerde monitor waarmee je direct de exacte data van je inspanningen kunt bekijken. Of je nou een vooraanstaande langlaufer bent die zijn afzetkracht wil verbeteren, een weekendhobbyist die in vorm wil komen voor het skiseizoen, of gewoon iemand die een geweldige training zoekt, de SkiErg helpt je om je doelen te bereiken.