Zido douche/toiletstoel

Zido douche/toiletstoel
Wanneer zorgvragers tijdens het douchen nog wel iets kunnen meewerken, dan is de Zido een ideale douchestoel. Het biedt de zorgvrager de mogelijkheid zich zittend te laten douchen. Vaardigheden die de zorgvrager nog bezit, worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen. De Zido heeft dankzij de voorsluiting en ergonomische vormgeving een veiliger en goed zitcomfort.

De douche-/toiletstoel helpt de zorgvrager, wanneer deze na het douchen weer met beide voeten op de grond staat, uit de stoel door iets voorover te kantelen. Zorgverleners kunnen de hoogte van Zido elektrisch verstellen, zodat zij alle werkzaamheden op de juiste hoogte kunnen uitvoeren. Daardoor wordt de fysieke belasting tijdens de zorgtaken niet overschreden.

Artikelnummer: Zido douche/toiletstoel-01

    • Opsta-ondersteuning
    • Elektrisch in hoogte verstelbaar
    • Elektrisch kantelbaar
    • Met hoofdsteun en voorsluiting
    • Ergonomisch zitcomfort

Productspecificaties

Tilcapaciteit maximaal 160 kg
Breedte 67 cm
Veiligheid Lage instaphoogte 47,5 cm
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

Wanneer zorgvragers tijdens het douchen nog wel iets kunnen meewerken, dan is de Zido een ideale douchestoel. Het biedt de zorgvrager de mogelijkheid zich zittend te laten douchen. Vaardigheden die de zorgvrager nog bezit, worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen. De Zido heeft dankzij de voorsluiting en ergonomische vormgeving een veiliger en goed zitcomfort. De douche-/toiletstoel helpt de zorgvrager, wanneer deze na het douchen weer met beide voeten op de grond staat, uit de stoel door iets voorover te kantelen. Zorgverleners kunnen de hoogte van Zido elektrisch verstellen, zodat zij alle werkzaamheden op de juiste hoogte kunnen uitvoeren. Daardoor wordt de fysieke belasting tijdens de zorgtaken niet overschreden.