Douchebrancard Luxal

Douchebrancard Luxal
Deze vrijwel volledig uit aluminium vervaardigde elektrisch in hoogte verstelbare douchebrancard biedt door zijn comfortabel vormgegeven eenvoudige handschakelaar en de schokloze hoogte verstelling, extra comfort aan de patiënt en aan het verplegend personeel.
De brancard is aan beide zijden te bedienen zodat het verplegend personeel zich vrij kan bewegen rondom de gehele brancard. Door de enorme reductie van het eigen gewicht is de brancard uitstekend verplaatsbaar en geschikt om te manoeuvreren in krappe ruimtes.

Artikelnummer: Douchebrancard Luxal-01

    • Elektrisch hoog/laag verstelbaar
    • Eenvoudige handschakelaar
    • Noodstop
    • Nood daal voorziening
    • Neerklapbare veiligheidshekken

Productspecificaties

Tilcapaciteit maximaal tot 180 kg
Werkhoogte Lighoogte instelbaar 55 - 95 cm
Onderhoud Onderhoudsvriendelijk
Afmeting Uitwendige: 2040 x 780 x 750/1150 mm (l x b x h)
Veiligheid noodstop
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

Deze vrijwel volledig uit aluminium vervaardigde elektrisch in hoogte verstelbare douchebrancard biedt door zijn comfortabel vormgegeven eenvoudige handschakelaar en de schokloze hoogte verstelling, extra comfort aan de patiënt en aan het verplegend personeel. De brancard is aan beide zijden te bedienen zodat het verplegend personeel zich vrij kan bewegen rondom de gehele brancard. Door de enorme reductie van het eigen gewicht is de brancard uitstekend verplaatsbaar en geschikt om te manoeuvreren in krappe ruimtes.