Douchebrancard Lido

Douchebrancard Lido
De douchebrancard Lido is geschikt voor zorgvragers die zich in de passieve mobiliteitsklasse bevinden en zich niet meer zittend kunnen laten douchen. Dankzij deze brancard hoeven zij niet iedere keer op bed gewassen te worden. De zorgvrager ligt zeer comfortabel op het binnenmatras met losse hoofdsteun.

Tijdens het baden kan de zorgverlener vrij om de zorgvrager bewegen zonder onnatuurlijke bewegingen te hoeven maken. De in hoogte verstelbare douchebrancard is aan beide zijden zeer eenvoudig met een voetbeweging te bedienen. De verschillende afmetingen (verlengd, verbreed) maken dat douchen voor veel zorgvragers geen probleem meer hoeft te zijn. Het volledig verticaal kunnen kantelen maakt het onderhoud en reinigen eenvoudig.

Artikelnummer: Douchebrancard Lido-01

    • Optimale veiligheid door veiligheidshekken
    • Elektrische hoog-laagfunctie
    • Trendelenburg- en anti-Trendelenburgstand
    • Centraal geremd met één stuurwiel
    • Schuinverstelling voor waterafvoer

Productspecificaties

Tilcapaciteit maximaal tot 200 kg
Werkhoogte Lighoogte instelbaar 58 - 90 cm
Onderhoud Onderhoudsvriendelijk
Buitenmaat 205x80 cm
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

De douchebrancard Lido is geschikt voor zorgvragers die zich in de passieve mobiliteitsklasse bevinden en zich niet meer zittend kunnen laten douchen. Dankzij deze brancard hoeven zij niet iedere keer op bed gewassen te worden. De zorgvrager ligt zeer comfortabel op het binnenmatras met losse hoofdsteun. Tijdens het baden kan de zorgverlener vrij om de zorgvrager bewegen zonder onnatuurlijke bewegingen te hoeven maken. De in hoogte verstelbare douchebrancard is aan beide zijden zeer eenvoudig met een voetbeweging te bedienen. De verschillende afmetingen (verlengd, verbreed) maken dat douchen voor veel zorgvragers geen probleem meer hoeft te zijn. Het volledig verticaal kunnen kantelen maakt het onderhoud en reinigen eenvoudig.