Apex Domus 3

Leverbaar in 210 cmDomus 3 is een licht dynamisch matrasvervangend anti-decubitus systeem voor gebruikers met een matig tot gemiddeld risico op decubitus. Het systeem is zowel statisch als dynamisch in te zetten.

Artikelnummer: Apex Domus 3-01

    • De lucht- en dampdoorlatende hoes draagt bij aan een goede ventilatie
    • De doorlopende ritssluiting voorkomt het indringen van vocht in het matras
    • De duidelijk gemarkeerde CPR flap maakt het mogelijk het systeem snel en effectief leeg te laten lopen in noodgevallen
    • Het matras is uitgerust met een 7 cm hoge schuimmatras op de bodem om bottomingout bij noodgevallen te voorkomen

Productspecificaties

Afmeting Pompunit 29x18,5x12,6 cm
Materiaal Matras Silver+ Nylon/PU
Gewicht 5,6 kg
Matrasmaat 200x90x19,7 cm of 210x90x19,7 cm
Max gebruikersgewicht 180 kg
ALLE SPECIFICATIES LEZEN

Details

Leverbaar in 210 cmDomus 3 is een licht dynamisch matrasvervangend anti-decubitus systeem voor gebruikers met een matig tot gemiddeld risico op decubitus. Het systeem biedt twee therapieën in één: bij de dynamische modus hebben de 17 PU/Nylon luchtcellen een cyclustijd van 10 minuten, waarbij de cellen in een AB-verdeling wisselend gevuld zijn voor een optimale drukopheffing. Wanneer gekozen wordt voor statische modus past het systeem zich aan naar een vlakke onderlaag, die is afgestemd op het gekozen gebruikersgewicht. Het systeem is voorzien van een draaiknop op de pomp waarmee eenvoudig het gebruikersgewicht kan worden ingesteld. Het matras is voorzien van een slangenset met snel sluiting voor een eenvoudige bevestiging aan de pomp. Tevens is deze snel sluiting te voorzien van een afsluiting waardoor het systeem in statische stand zonder pomp getransporteerd kan worden. De luchtslangen zijn voorzien van veren om knikken te voorkomen en een optimale luchttoevoer te bevorderen.