hb website


Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van Harting-Bank is live. En we zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Hulpvaardig bij Zorg, dat is waar wij invulling aan geven. Waar dan ook; op de werkvloer, aan de telefoon en digitaal.

We willen vooruit en zijn ook praktisch ingesteld. Neem bijvoorbeeld onze online catalogus. Harting-Bank levert vele producten en accessoires en brengt geleidelijk de gehele portfolio online.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving, nieuwe hulpmiddelen, aantrekkelijke aanbiedingen en vooral ook interessante  blogartikelen van onze specialisten. Want Harting-Bank is niet alleen uw leverancier van hulpmiddelen, maar vooral  uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar marketing@harting-bank.nl.

Dennis Loose, Business Unit Manager Harting-Bank. april 2014


daarom-hartingbank