daarom-hb

Daarom Harting-Bank

 

Hulpvaardig bij zorg

Harting-Bank helpt graag. Bij het beheer en onderhoud van uw hulpmiddelen, bij de juiste keuze voor nieuwe hulpmiddelen, de financiering en uw budgettering en het aanmeten van hulpmiddelen. Wij zijn een grote speler binnen zowel instellingen als ziekenhuizen. Dat merkt u niet alleen aan onze prijzen, maar ook aan het gemak van Harting-Bank. Wij bieden u één loket. Wat u ook nodig hebt en wie het ook betaalt, Harting-Bank staat voor u klaar. Want dat is wie we zijn en wat we doen: hulpvaardig bij zorg.

 

keuring Keuring

Als instelling bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van personeel en cliënt. Voor diverse hulpmiddelen gelden landelijk vastgestelde normen en soms verplichtingen voor periodieke keuring. Door inventarisatie brengen wij nauwkeurig in beeld voor welke hulpmiddelen deze eisen gelden. Met een onderhoud- en keuringsschema zorgen wij ervoor dat uw hulpmiddelen op tijd en zorgvuldig gekeurd worden. Lees meer over het keuren van hulpmiddelen door Harting-Bank.

 

beheer Beheer

‘Welke hulpmiddelen hebben we en waar staan deze?’ ‘Wat is mijn voorraad en hoe zorgen we ervoor dat we bij spoed snel over de juiste hulpmiddelen beschikken?’ Goed beheer van uw hulpmiddelenpark werkt door in uw hele organisatie. Dit werkt prettiger en vooral efficiënter. Fijn voor uw medewerkers, uw cliënt en uw budget. “Operational Excellence” is de basis van ons complete beheerproces. Lees meer over hoe Harting-Bank u helpt bij goed beheer van uw hulpmiddelenpark.

 

management Managementinformatiesysteem

Met de juiste managementinformatie kunt u uw strategie en budgettering optimaliseren. Maandelijks ontvangt u een rapportage, zodat u inzicht heeft in uw hulpmiddelenpark en op de hoogte bent van storingen, staat van onderhoud, aantallen, etc. Met deze informatie kunt u een maximale inzet realiseren. Ook kan Harting-Bank u begeleiden en adviseren over de meest optimale investeringsoplossing qua hulpmiddelen voor de komende jaren. Hierbij kijken we naar trends en ontwikkelingen in uw branche, uw organisatiestrategie, uw hulpmiddelenbehoefte en uw budget.

 

scholing Scholing

Wij delen onze kennis van producten en wet- en regelgeving graag. Zo vindt u veel informatie over hulpmiddelen en wet- en regelgeving in onze online kennisbank. Daarnaast organiseren wij regelmatig seminars en workshops op maat voor verschillende gebruikersgroepen, soms met accreditatie. Wilt u een demonstratie van de nieuwste producten of is bijscholing of extra toelichting op een juist gebruik van producten op de werkvloer nodig, wij regelen het voor u.

 

onderhoud Onderhoud

Voor de directe beschikbaarheid, veiligheid, levensduur en uiteindelijk de investering in uw hulpmiddelenpark is goed onderhoud essentieel. Wij verzorgen dit onderhoud van A-Z.Van inventarisatie en keuring tot preventief onderhoud en reparatie. Harting-Bank biedt hiervoor verschillende onderhoudscontracten, van basis tot full-service. U kiest wat het beste bij ú past.

 

sinds Sinds 1836

Harting-Bank is in 1836 opgericht en daarmee de oudste en meest ervaren expert op gebied van zorg- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening in Nederland.

 

medux Onderdeel van Medux

Harting-Bank is het intramurale merk van Medux. Medux is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Zorg voor welzijn, in de breedste zin van het woord. Dat is waar Medux voor staat. Vooruitkijkend naar en anticiperend op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce, wijst Medux graag de graag de weg in de veranderende wereld van zorg.