page-image-overons

Over ons

Harting-Bank opereert al sinds 1836 in de zorgsector en is daarmee de langst bestaande leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland. De vestigingen van Harting-Bank zijn verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor het onderhoud en beheer van hulpmiddelen. Wij verzorgen levering en beheer van een breed scala aan producten in zorginstellingen, zowel budgettair als bovenbudgettair.

Geschiedenis

Harting-Bank is in 1836 opgericht als eenmanszaak door H.J. Harting, die zich vestigde in Breda als ‘alleen werkend instrumentmaker’. Anno nu is Harting-Bank uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke leverancier van zorg- en revalidatiehulpmiddelen in Nederland. Lees meer over de geschiedenis van Harting-Bank.

Onderdeel van Medux

Harting-Bank is het intramurale merk van Medux. Dit is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Lees meer over Medux.

Daarom Harting-Bank

Harting-Bank helpt graag. Bij het beheer en onderhoud van uw hulpmiddelen, bij de juiste keuze voor producten, het persoonlijk aanmeten, de financiering en uw budgettering. Wat u ook nodig hebt en hoe de vergoeding ook verloopt, Harting-Bank staat klaar. Want dat is wie we zijn en wat we doen: hulpvaardig bij zorg. Lees meer over de voordelen van Harting-Bank.

Werken bij Harting-Bank

Werken bij de grootste onafhankelijke leverancier van zorg- en revalidatiehulpmiddelen in Nederland? Lees meer over werken bij Harting-Bank en bekijk de actuele vacatures.