Harting-Bank is onafhankelijk leverancier van een breed assortiment hulpmiddelen en diensten. Wij hebben er voor gekozen om dit jaar niet op de Zorgtotaal beurs aanwezig te zijn. Wij ontmoeten klanten en belangstellenden voor onze dienstverlening graag door heel Nederland.

Themadagen Harting-BankDaarom organiseren wij dit jaar op zeven plaatsen in Nederland de Themadagen ‘Domotica en Bewegen’. Daarnaast bespreken wij graag persoonlijk met u de voortgang van onze samenwerking en wat wij voor u kunnen betekenen als expert op het gebied van zorghulpmiddelen. Hierbij kunnen diverse nieuwe mogelijkheden aan de orde komen, zoals beheer en onderhoud van zorghulpmiddelen, nieuwe oplossingen voor zuurstoftherapie en ontwikkelingen op het gebied van diverse hulpmiddelen, zoals verpleegbedden, anti-decubitusmaterialen, til- en transferhulpmiddelen en fitness- en fysioapparatuur voor gebruik in de zorg.

Wilt u in gesprek met ons over de vele mogelijkheden? Wij bespreken deze graag met u bij een volgende gelegenheid. Wilt  u direct overleg hierover? Neemt u dan s.v.p. contact op met uw contactpersoon bij Harting-Bank of het laat het ons weten via het contactformulier, dat u hier vindt op onze website.