page-image-kennisnieuws

Kennis en Nieuws

Up to date kennis van onze hulpmiddelen, de toepassingen en de wet- en regelgeving is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Deze kennis delen wij graag met u. In deze kennisbank vindt u nieuws over Harting-Bank en over onze evenementen, maar ook inhoudelijke artikelen over onze specialismen, zoals decubituszorg en obesitas. Deze specialismen zijn bewust gekozen. Door de vragen die we krijgen, weten we waar we met onze kennis echt de diepte in moeten.

 

Waar wilt u meer over weten?

Lees de veelgestelde vragen

Hieronder ziet u vijf voorbeelden van veelgestelde vragen. Wanneer u op de vraag klikt, verschijnt ook het antwoord.
Ga naar alle veelgestelde vragen voor een totaaloverzicht.

Ik heb met spoed een hulpmiddel nodig. Wat moet ik doen?

Bel met onze verkoop binnendienst: 088-848 00 08. Na kantoortijden en in het weekend wordt u doorgeschakeld met onze servicedienst.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Dit kunt u heel eenvoudig doen via ons contactformulier. Bellen kan ook: 088 848 00 08.

Levert Harting-Bank ook aan particulieren?

Harting-Bank is het intramurale merk van Medux en levert rechtstreeks aan zorginstellingen. Bent u particulier en wilt u advies over een hulpmiddel of deze bestellen? Ons zustermerk Medipoint – ook van Medux - helpt u graag verder. Lees meer over onze merken en diensten.

Waar kan ik een offerte opvragen?

Een offerte vraagt u eenvoudig online aan. Kies in de online catalogus een of meerdere producten waar u een offerte van wilt ontvangen en klik op ‘aanvraag offerte’. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons.