GRZ en ELV rolstoelverhuur

Kwetsbare ouderen ontvangen na een acute aandoening of functionele achteruitgang Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Deze zorg is gericht op herstel of verbetering van de functionaliteit, zodat -bij voorkeur- een terugkeer naar de oude woonsituatie mogelijk is.

GRZbanner

De juiste zorghulpmiddelen zijn voor zorgverleners en cliënten essentieel tijdens de revalidatieperiode. Comfortabel zitten is belangrijk, ook als het gaat om een tijdelijke rolstoel. Omdat de rolstoel kortdurend gebruikt wordt, is het vaak het beste om deze te huren. Een flexibele en ook kostenefficiënte oplossing. Harting-Bank biedt een selectie van hoogwaardige rolstoelen die altijd op voorraad zijn, zodat we deze snel kunnen leveren.

Ook voor cliënten die kortdurend in een zorginstelling verblijven (ELV) kunnen aangepaste rolstoelen nodig zijn. Gedurende een herstelperiode kan Harting-Bank de rolstoel aanpassen aan de functionaliteit van de cliënt.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Meting GRZ rolstoel

 • Snelle levering binnen 1 dag
  Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
 • Vast aanspreekpunt
  Iedere zorginstelling heeft bij Harting-Bank een vast aanspreekpunt. Deze medewerker kent uw organisatie, is speciaal opgeleid, denkt met u mee en informeert u proactief over oplossingen en mogelijkheden voor uw cliënten en organisatie.
 • ISO-gecertificeerde reiniging
  Elke rolstoel die u bij Harting-Bank afneemt wordt volledig gereinigd.
  Optimale hygiëne voor u en uw cliënt.
 • Training
  De juiste rolstoel kiezen is maatwerk. Onze specialisten geven trainingen en instrueren u welke meetgegevens van belang zijn om de juiste rolstoel voor uw cliënt aan te vragen.
 • Online portal
  Een GRZ of ELV rolstoel vraagt u eenvoudig aan via onze online portal.
 • Transitiebegeleiding
  Tijdens het zorgtraject helpen wij u graag met transitiebegeleiding voor uw cliënten.

 

Benieuwd wat Harting-Bank voor uw instelling kan betekenen? Onze adviseurs helpen u graag!

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

GRZelv