onderhoud-reparatie

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud is essentieel voor de directe beschikbaarheid, veiligheid en levensduur van uw hulpmiddelen. En uiteindelijk voor de investering in uw hulpmiddelenpark. Wij verzorgen uw onderhoud van A-Z. Van inventarisatie en keuring tot preventief onderhoud en reparatie. Door regelmatige controle, keuring en onderhoud van hulpmiddelen zorgen wij er voor dat de hulpmiddelen veilig gebruikt kunnen worden. Harting-Bank biedt verschillende onderhoudscontracten. U kiest wat het beste bij u past.

 

Uw hulpmiddelen tijdig en zorgvuldig gekeurd

Tijdens een inventarisatie brengen wij in beeld welke landelijke vastgestelde normeringen of verplichtingen er gelden voor uw hulpmiddelen. Door een nauwgezet onderhoud- en keuringsschema borgen wij dat deze hulpmiddelen op tijd en op de juiste wijze worden gekeurd. Alle bevindingen worden in keuringsrapportages vastgelegd. De goedgekeurde hulpmiddelen krijgen een keuringssticker. Hiermee voldoet u aan de kwaliteitseisen voor uw instelling, zoals HKZ en Prezo.

 

Reparatie van hulpmiddelen

Kleine reparaties voeren wij als het kan ter plekke uit zodat het hulpmiddel zo kort mogelijk buiten gebruik is. Bij grotere reparaties en hogere kosten nemen wij altijd eerst contact met u op. Indien nodig ontvangt u een vervangend hulpmiddel.

 

De Harting-Bank vestiging bij u in de buurt voert de serviceopdracht uit. Dankzij duidelijke en eenduidige periodieke managementinformatie heeft u altijd controle op de verrichtte werkzaamheden.