financieringsadvies

Financieringsadvies

Als merkobjectief leverancier van hulpmiddelen helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes in de breedste zin van het woord. Want niet alleen de eerste aanschaf telt mee, ook het financieel beheer, het onderhoud, het jaarlijks begroten en budgetteren.  

Samen verder door samenwerken: partnership

Bij Harting-Bank nemen wij úw situatie als uitgangspunt. Samen met u kijken we wat er nodig is. Nu en in de toekomst. Eén belangrijk aspect is de gemiddelde zorgzwaarte binnen uw instelling en de verwachte ontwikkelingen daarin. Denk ook aan de wet- en regelgeving en de financieringsstromen. Stuk voor stuk bepalende factoren voor de budgettering van uw hulpmiddelenpark.

Maatwerk en flexibiliteit in financiering

De (hulpmiddelen)zorg is constant in beweging. En wij bewegen mee als de situatie daarom vraagt. Dit geldt zeker voor de financiering van de hulpmiddelen, het beheer en het onderhoud ervan. Aanschaf van hulpmiddelen is natuurlijk zo geregeld. Maar wat als u voor korte tijd hulpmiddelen nodig heeft, of als uw huidige budget niet voldoende ruimte biedt? Ook dan biedt Harting-Bank oplossingen en maatwerk. Wij noemen dit ons FlexConcept. De naam zegt het al: flexibiliteit staat hierbij voorop. Aanschaf, huren, leasen of een combinatie hiervan, samen kijken we naar de beste oplossing voor u.

Hulpmiddelen nodig? Standaard, snel en eenvoudig geregeld

In veel gevallen is aanschaf en/of huur van hulpmiddelen een prima standaardoplossing. Vooraf maken wij met u afspraken over de specifieke producten, de verwachte aantallen en eventuele aanvullende onderhouds- en beheerafspraken. Wij doen u dan een scherp prijsvoorstel.

Huren van hulpmiddelen

Huren is vaak een budgetvriendelijke oplossing, wanneer u hulpmiddelen maar kort nodig heeft. Wij berekenen de huur per dag, dus u betaalt alleen voor dagen dat u het hulpmiddel daadwerkelijk gebruikt. Wilt u een product huren of meer informatie over huren in het algemeen, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst.

Kortdurende bruikleen

Kortdurende bruikleen wordt aangeboden vanuit de zorgverzekeringswet. Dit is hoofdzakelijk voor extramuraal gebruik, maar er zijn ook situaties waarbij bewoners van instellingen hiervan gebruik kunnen maken. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.